• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Videoland app op apple tv zetten

Gegevens
Gemaakt door: 13.12.2018
Auteur: Nouaman
Bekeken: 181

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Vanaf nu kan je ook je profielen bewerken in de app! Log na het downloaden in met je Videoland account. Hij geeft steeds een error.

In deze versie hebben we een probleem met het downloaden van films opgelost. Bekijk onze blog op nieuws. Hopelijk kan dit snel worden opgelost. Naast diverse bugfixes hebben we ook weer een aantal nieuwe features toegevoegd voor jullie: Klik hier voor de uitleg voor het installeren van de Videoland app op de Android telefoons en tablets.

Je kunt 4 extra profielen aanmaken per account. Voor digitbeten hebben wij per apparaat een eenvoudige handleiding gemaakt om de app van Videoland te installeren. Je kunt 4 extra profielen aanmaken per account. Voor digitbeten hebben wij per apparaat een eenvoudige handleiding gemaakt om de app van Videoland te installeren. Je kunt 4 extra profielen aanmaken per account.

  • Android telefoons en tablets Heb jij een telefoon of tablet van Samsung, HTC of een ander telefoonmerk waarop Android staat?
  • Met één druk op de knop verschijnt de meeste recente aflevering in je beeld. We hebben weer een aantal bugs opgelost voor jullie.

Verder hopen we iedere keer je ervaring te verbeteren door het oplossen van foutjes en kleine aanpassingen aan de lay-out.

Vervolgens zet ik mijn internet uit om te checken, staat er vervolgens niks. Heb je een oudere Apple TV tweede of derde generatie , dan kan je middels een iPhone of iPad een film streamen middels Airplay. Deze update is speciaal voor jou! Nieuw Versiegeschiedenis Versiegeschiedenis 3.

Zie snel de vernieuwde accountsectie!

Vanaf nu kan je ook je profielen bewerken in de app! Bedankt voor jullie feedback, videoland app op apple tv zetten. Hij was druk met iPhone X's uitdelen, dus we hebben met het design zitten spelen. Vanaf nu kan je ook je profielen bewerken in de app. Hij was druk met iPhone X's uitdelen, de Sint is weer gezien in ons pand. Bedankt voor jullie feedback.

Recente iFun

Je vind onze contactgegevens op www. Kijk je favoriete films en series zonder internetverbinding. We hebben namelijk een geheel nieuwe omgeving toegevoegd voor kinderen tussen de 6 en 9 jaar oud.

Nieuw Versiegeschiedenis Versiegeschiedenis 3. Nieuw Versiegeschiedenis Versiegeschiedenis 3. Naast diverse bugfixes hebben we ook weer een aantal nieuwe features toegevoegd voor jullie:. Nu zijn er dus twee kidsprofielen aan te maken. Naast diverse bugfixes hebben we ook weer een aantal nieuwe features toegevoegd voor jullie:.

Screenshots

Voortaan kun je in de hele Europese Unie Videoland gebruiken. Je gedownloade afleveringen spelen automatisch achter elkaar door! Het aanbod wordt continu ververst met nieuwe titels.

  • Een app installeren op een mobiel apparaat is erg gemakkelijk.
  • Oh, en download snel ook even iOS 12 voor een betere ervaring!
  • Heb je nog tips?
  • We verbeteren continu de app om jou de beste ervaring te geven.

Bedankt voor jullie feedback. Klik mijn baby blijft huilen in bed voor de uitleg voor het installeren van de Videoland app op de iPhone en iPad. Ook hebben we de genres wat prominenter gemaakt, we hebben weer een aantal bugs voor jullie opgelost.

Yes, zodat je hem niet meer ziet. Klik hier voor de uitleg voor het installeren van de Videoland app op de iPhone en iPad. Yes, zodat je snel een serie of film vindt die je raakt, videoland app op apple tv zetten. Daarnaast is het nu nog makkelijker om verschillende profielen aan te maken.

Daarnaast is het nu nog makkelijker om verschillende profielen aan te maken.

Beschrijving

Leuke series maar onmogelijk om te streamen naar apple tv. Als je gedownloade series kijkt ga je automatisch door naar de volgende aflevering. Je kunt nu namelijk kiezen om alleen de highlights af te spelen van een programma, voor nu alleen nog even bij The Voice, want we willen eerst weten of je het leuk vindt! We hebben de menubalk op iPad een frisser uiterlijk gegeven en je downloads vindt je daar nu ook!

Met n druk op de knop verschijnt de meeste recente aflevering in je beeld. Met n druk op de knop verschijnt de meeste recente aflevering in je beeld.

Met n druk op de knop verschijnt de meeste recente aflevering in je beeld.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0