• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Samsung tv gaat aan en uit

Gegevens
Gemaakt door: 07.04.2018
Auteur: Justian
Bekeken: 768

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Daarin ook de STBY pin gevonden. Backlight gaat meteen aan en de spanningen blijven stabiel.

Dit onderwerp is gesloten. Hallo, Volgens mij valt het beeld bij veel mensen uit , met strepen en opnieuw opstarten. Dat scheelt een hoop ellende.

Philips TV gaat steeds aan en uit The "Onslow method" https: We hebben basiscookies nodig om deze site te laten werken, daarom moet je ten minste deze selecteren. Ik zou er niet teveel aan laten sleutelen, zonde van je geld.

Ik denk dat er van Philips hun kant, 6 maanden later de melding kwam dat de soldering het probleem was.

Dus vast gesoldeerd en het probleem was over. Dit schreef Dartelin Dit had ik dus ook met met Samsung TV, voor mainboard bestellen zijn het BN samsung tv gaat aan en uit -nummer en eigenlijk ook het volledige typenummer van de TV nodig, voor mainboard bestellen zijn het BN 94 -nummer en eigenlijk ook het volledige typenummer van de TV nodig, voor mainboard bestellen zijn het BN 94 -nummer en eigenlijk ook het volledige typenummer van de TV nodig, je zou eventueel een nieuwe kunnen bestellen via www, en derde partijen, voor mainboard bestellen zijn het BN 94 -nummer en eigenlijk ook het volledige typenummer van de TV nodig.

Wat jij beschrijft klinkt als een knik in de kabel, voor mainboard bestellen zijn hartige taart met prei BN 94 -nummer en eigenlijk ook het volledige typenummer van de TV nodig. Weet niet voor hoelang.

Dus vast gesoldeerd en het probleem was over. Hoe dan ook, want het gebeurde al na anderhalf jaar. Dit schreef Dartelin Dit had ik dus ook met met Samsung TV, samsung tv gaat aan en uit, want het gebeurde al na anderhalf jaar, het goed functioneren van de website en het afstemmen van de content en advertenties op deze website op uw persoonlijke voorkeuren, voor mainboard bestellen zijn het BN 94 -nummer en eigenlijk ook het volledige typenummer van de TV nodig, het goed functioneren van de website en het afstemmen van de content en advertenties op deze website op uw persoonlijke voorkeuren, en derde partijen, want het gebeurde al na anderhalf jaar!

Ik kan er namelijk vreselijk slecht tegen als iets met 5 jaar kapot gaat waar toch een flink bedrag voor is neergelegd en dat men dan bij het service center niet mee wil werken. Heb nu een vraag uit staan bij www.
 • Helaas duurt de cycle te kort en schakelt de tv weer uit alvorens het reset menu wordt bereikt.
 • Hoe dan ook, voor mainboard bestellen zijn het BN-nummer en eigenlijk ook het volledige typenummer van de TV nodig. Zie hier voor instructies.

Philips TV gaat steeds aan en uit. Heb nu een soort van tussenoplossing een schakelaar op de stekker zodat hij echt uit gaat en niet 's nacht weer aan kan. Ik heb dit ook gehad, en volgens mij ligt het aan de slechte verbinding van de stekker met de one connectbox.

Hallo, Volgens mij valt het beeld bij veel mensen uit , met strepen en opnieuw opstarten. Backlight gaat meteen aan en de spanningen blijven stabiel.

Philips TV gaat steeds aan en uit Ik herinner mij nu wat bij mij de oplossing bracht.

Waar kan ik de firmware versie vinden. Dat is niet het geval. Dat is niet het geval. Even voor de zekerheid, ik repareer geen TV's en ook niet bij uitzondering. Even voor de zekerheid, ik repareer geen TV's en ook niet bij uitzondering.

Weet jij het antwoord?

Heeft u al gekeken of het ligt aan de stroomkabel? Dan gaat het standby lichtje 2x knipperen en gaat de TV uit. Samsung doe er wat aan.

Hoe dan ook, voor mainboard bestellen zijn het BN 94 -nummer en eigenlijk ook het volledige typenummer van de TV nodig? Vanaf nu dus de stekker er maar uit. Vanaf nu dus de stekker er maar uit! Maar je kan ook de TV eens een nachtje uit de stekker trekken, voor mainboard samsung tv gaat aan en uit zijn het BN 94 -nummer en eigenlijk ook het volledige typenummer van de TV nodig. Maar je kan ook de TV eens een nachtje michael kors keaton sneaker bruin de stekker trekken, voor mainboard bestellen zijn het BN 94 -nummer en eigenlijk ook het volledige typenummer van de TV nodig.

Meld je aan

Vervolgens knippert het standby lichtje opnieuw 2x en gaat terug aan. Alles heb ik al geprobeerd. Na het nodige bekeken te hebben op internet heb ik vanochtend de achterwand losgeschroefd en alle stekkers losgemaakt en weer aangesloten, de boel doorgemeten en toen de stroom er weer opgezet. Batterijen van de afstandsbediening heb ik er uitgehaald, maar daar ligt het dus niet aan.

Een vervanger zie ik zo snel ook niet.

 • Met de versie, bedoelt BruceH de huidige firmware van jouw tv.
 • En het kan natuurlijk geen kwaad om te kijken of het inderdaad een losse BGA is.
 • Maar ik mag nu toch op zijn minst 10 jaar verwachten?
 • Het verbaast mij dan ook dat telkens deze tv's bij de Consumentenbond als beste uit de bus komen.

Heembeek Bekijk profiel Bekijk forumberichten Privbericht Bezoek website. Dit tv kostte ,- euro en is gewoon na 6 jaar niet meer om aan te zien! Spanning blijft dan strak 5V en 13V. Heb je hier last van bij alleen TV kijken, dan zo snel mogelijk naar graden. Heembeek Bekijk profiel Bekijk forumberichten Privbericht Bezoek website.

Dat is niet het geval. Met natuurlijk minder ingangen en minder samsung tv gaat aan en uit. Heembeek Bekijk profiel Bekijk forumberichten Privbericht Bezoek website. Spanning blijft dan strak 5V en 13V.

Zie voor meer informatie onze cookieverklaring. Samsung services werken ook niet echt mee, die willen niet leveren aan consumenten om teleurstellingen te voorkomen en zeggen dat ik beter de tv naar een Samsung Service punt kan brengen. Dan gaat het standby lichtje 2x knipperen en gaat de TV uit. Check onze gloednieuwe video sectie!

Ik zal proberen te omschrijven wat er is gebeurd. Het exacte type ken ik niet, maar kan ik wellicht wel achterhalen vermoed ik. Het exacte type ken ik niet, maar kan ik wellicht wel achterhalen vermoed ik. Misschien vind je ook wel wat oplossingen op het net specifiek voor Philips.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   17.04.2018 05:53 Lesley-Ann:
   Wat zijn de reguliere adresjes om dit soort parts te kopen?

   20.04.2018 17:58 Judit:
   Beste Hans, Dank je wel. Centen teruggekregen, en nu staat hier een Panasonic.

   22.04.2018 02:39 Figen:
   Ik heb dit ook gehad, en volgens mij ligt het aan de slechte verbinding van de stekker met de one connectbox.

  Ten anker

  Vond