Upoznajte Urban Tattoo salon tattoo pirsing

Urban Tatoo

Saša je postao tattoo amater davne 1996. Kao mnogi njegovi drugari, i on je napravio mašinicu od patent olovke. Sam je učio, tetovirao je drugare i malo istraživao na internetu. Nakon dve godine, uspeo je da nabavi profesionalnu opremu u Budimpešti.

Svoje umeće je podigao na viši nivo, ali nikad nije bio zadovoljan. Željan znanja i prakse odlazi u Budvu da tetovira sezonski. To je trajalo čitavih pet godina strpljenja i rada.

Kada je Saša osetio svoje zaista primetno poboljšanje, sa drugarom je rešio da otvori Tattoo studio u Beogradu, tačnije u ulici Srpskih vladara, preko puta Beograđanke

Tu je radio oko godinu dana, i 2004., sa svoja dva druga, otvorio studio u Njegoševoj 1. Nakon par meseci isplaćuje drugare, i nastavlja da radi sam.

Seli se u Njegoševu broj 5, gde ostaje nekoliko godina, a zatim se u potrazi za boljim uslovima 2010. seli u ulicu Kralja Milana (ex Srpskih Vladara) gde se i danas nalazi.

Tetovirao je ceo ženski odbojkaški tim Crvene zvezde, Bebu iz grupe Beat Street, Jugoslava iz grupe Straight Jacking i mnoge druge. Pored rada na nasim prostorima radio je i u Austriji, BiH i Hrvatskoj, gde je stekao bogato iskustvo.

Ciste linije, mirna ruka, stalozenost i preciznost su njegove vreline bilo da radi tattoo ili piercing.

Urban Tatoo Tetoviranje