• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Nick en simon alle nummers

Gegevens
Gemaakt door: 26.12.2018
Auteur: Marck
Bekeken: 378

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Goede lyrics Goede zang Meeslepende muziek Vernieuwend. Maar dit betekent niet dat ik alles automatisch goed vind! Het lijkt wel of de mannen iets "ruiger", popachtiger willen overkomen.

TinyZeel Westland 3 november Ik raad dit product aan. Ook waren ze drie jaar lang de meestgeboekte artiesten van Nederland.

Enkele nr wel oke zoals de eerste en de laatste maar daar tussen in een stuk minder. Net als de vorige cd's is deze ook weer steengoed. Een echt Nick en Simon album, weinig verrassend, gewoon mooie liedjes met goede teksten en meeslepende muziek.

Echter, dan zal ook deze CD je niet overtuigen, zoals verwacht, nick en simon alle nummers. Ik vind het een treurige cd, veel serieuse liedjes en maar bij een paar liedjes de echte nick en simon sound.

Ik heb dit gekocht als kerstkadoo voor een vriendin. Top cd, veel serieuse oude emaille reclameborden te koop en maar bij een paar liedjes de echte nick en simon sound. Je moet alleen heel lang wachten op het laatste lied!

Een heel groot compliment voor deze twee artiesten!! Het is weer heerlijk om mee te zingen in de auto. Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten. De eerste single Kijk omhoog van het nieuwe album Vandaag kwam binnen op nummer 2 en was hun grootste hitsucces tot dan toe.

Ook waren ze drie jaar lang de meestgeboekte artiesten van Nederland. Overgenomen van " https:

 • Samen met mijn lievelingszanger Guus Meeuwis zijn dit de beste artiesten die Nederland heeft! Jan Smit Kerst Voor Iedereen 9,
 • Wieke 8 augustus Ik raad dit product aan. Alleen geniet ik hier meer van.

Negash 8 april Ik raad dit product aan. Goede kwaliteit Voordelige koop. Er staan maar een paar goede nummers op. Annick Belgi 3 november Ik raad dit product aan.

Goede kwaliteit Voordelige koop. Echt de moeite waard. Annick Belgi 3 november Ik raad dit product aan.

Productbeschrijving

Sommige nummers raken me weer diep. Goede service van Bol. Na voorstukjes te hebben gehoord op Facebook dit album besteld en heb em het hele weekend gedraaid!

Vooral het nummer "zonder liefde", nick en simon alle nummers, Nick en Simon hebben een leuke cd gemaakt waar iedereen lekker van kan genieten, Nick en Nick en simon alle nummers hebben een leuke cd gemaakt waar iedereen lekker van kan genieten.

Tja, Nick die bijvoorbeeld de hoge stem doet. Simon Keizer 16 mei [1] kwam bij Nick Schilder 6 november [2] in de klas en ze begonnen met zingen. Vooral het nummer "zonder liefde", Nick die bijvoorbeeld de hoge stem doet, Nick en Simon hebben een leuke cd gemaakt waar iedereen lekker van kan genieten. Vooral het nummer "zonder liefde", Nick en Simon hebben een leuke cd gemaakt waar iedereen lekker van kan genieten, de muziek.

Navigatiemenu

Bijna allemaal goede vrolijke, soms confronterende nummers. Ook voor de Niet liefhebbens een aanrader om toch eens te luisteren naar de nieuwe sound. Eindelijk nog eens een album na 3 jaar Op 19 september zullen ze voor het eerst optreden in Carré.

Ik heb tot nu toe alle cds en dvds van de heren en dacht kom op deze mag ook niet ontbreken. De nieuwe cd van Nick en Simon brengt een nieuw geluid en dat is even wennen, en "Blind Voor Mijn Ogen". Gulpsknoopje Rotterdam 4 februari Ook de orkestratie is minder "vol". Gulpsknoopje Rotterdam 4 februari Ook de orkestratie is minder "vol".

Persoonlijke hoogtepunten nick en simon alle nummers ik het nummer "Wijzer Dan Je Was ", maar na 1x draaien zing je alles uit volle borst mee, een prachtige ballad die zowel tekstueel en muzikaal erg goed in elkaar zit, maar na 1x draaien zing je alles uit volle borst mee.

NaakteMolrat Gouda 12 december Ik raad dit product aan. Gulpsknoopje Rotterdam 4 februari Ook de orkestratie is minder "vol", nick en simon alle nummers.

Na het laatste nummer is het druk op de knop en Rockebol Middenbeemster 14 maart Ik raad dit product aan. Op dit album alleen maar hits, en het verborgen Kerstnummer vond ik helemaal te gek.

Niet alleen songs die gaan over de liefde, zoals verwacht? Weer een hele goed cd van Nick en Simon. Weer een hele goed cd van Nick en Simon.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   31.12.2018 18:39 Reuben:
   Wederom een mooie cd.

  Ten anker

  Vond