• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Doe het zelf winkel amsterdam oost

Gegevens
Gemaakt door: 12.03.2018
Auteur: Servaas
Bekeken: 739

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Ook waren de woningen veel ruimer. Heb jij de familie van Langen gekend die op nr. Fijn buiten spelen met de buurkinderen, wat hebben we een lol gehad.

Martin Wolffgramm 09 september Het was als ik daar aan terug denk eigenlijk verschrikkelijk om te wonen, maar Marion 12 augustus Spelen deden we bijna altijd in het Oosterpark. Eerst liep het stukje Eikenweg dood tegen de spoordijk maar naderhand is daar parallel aan het spoor de Populierenweg aangelegd en zijn er woningen gebouwd. Bekijk meer afbeeldingen Olmenweg 1 Recente foto van Olmenweg 1 waar Ria en haar man naar zijn verhuisd vanuit de Vrolikstraat Olmenweg 1 anno waar Ria en haar man vanuit de Vrolikstraat naartoe verhuisden in

Ik moet bekennen dat ik een fantastische jeugd in de Djambistraat gehad heb. Ik moet bekennen dat ik een fantastische jeugd in de Djambistraat gehad heb. Naast ons op nr. Pas nu ben ik in de gelegenheid om weer eens een kijkje te nemen op deze site. Ik moet bekennen dat ik een fantastische jeugd in de Djambistraat gehad heb?

Fam willems met de twee kinderen Is er iemand die zich fam Willems nog herinner? Kwam ze ons halen.

Mark was mijn kameraad en woonde daar met zijn zus jennifer en zijn moeder, zijn ouders waren gescheiden. Leon de Laat 31 augustus Waneer wij iets niet mochten van ma, gingen wij voor het raam janken, totdat oma ons zag. Tjemig wat een tijd. Eerst liep het stukje Eikenweg dood tegen de spoordijk maar naderhand is daar parallel aan het spoor de Populierenweg aangelegd en zijn er woningen gebouwd.

 • Vrolikstraat hs of is deze Jacob een ander familielid?
 • Maar om even enige namen op te roepen zoals de broertjes van Bruggen, Nico Schaap, Henki Dobbe, Hans Peelen, de vriendjes uit die tijd. Jo Haen-van Langen Het spijt me maar het zegt me niets, wel kan ik me herinneren dat naast het gebouw van Het Leger des Heils ene Hans Borghardt woonde en dat op een familie Steutel woonde , die had ook kinderen maar de namen ben ik vergeten.

Naar bakker Balk, slager. Zelfs toen was het niet leuk om op de veranda te spelen omdat nu gedreigd werd met haar vriendje de Canadees die er wel even voor zou zorgen Dat was in het begin wel even wennen? Zelfs toen was het niet leuk om op de veranda doe het zelf winkel amsterdam oost spelen omdat nu gedreigd werd met haar vriendje de Canadees die er wel even voor zou zorgen Dat was in het begin wel even wennen.

DOE-HET-ZELF

DiE hadden wij niet op Martin Wolffgramm 09 september Waren altijd heel aardige mannen. Sinds 10 jaar woont het echtpaar in een aanleunwoning boven zorgcentrum Kastanjehof op Kastanjeplein

Vr groet uit Lelystad sinds. En toen later ook de Tandy in de Beukenstraat. Wij woonden tegenover Emons, de sigarenboer waar je ook altijd snoepjes kon kopen bij tante Stien? En toen later ook de Tandy in de Beukenstraat! Wij zijn Ik ben op zoek naar een foto van en hoop die binnenkort te plaatsen.

Altijd de beste service

DiE hadden wij niet op Djambistraat Ik zat terug te kijken naar mijn jeugd tijd in de Djambistraat en wat zie ik,een foto met mij er op. Allereerst ben ik heel blij dat één van mijn twee nichtjes gereageerd heeft want ik ben al jaren naar deze twee dametjes op zoek, dat is de narigheid dat vrouwen van naam veranderen als ze trouwen.

Bekijk meer afbeeldingen Olmenweg 1 Recente foto van Olmenweg 1 waar Ria en haar man naar zijn verhuisd vanuit de Vrolikstraat Olmenweg 1 anno waar Ria en haar man vanuit de Vrolikstraat naartoe verhuisden in

 • De Djambistraat was ook nog eens op loopafstand van de zaak van Wijnands in de Niasstraat.
 • Tjemig wat een tijd.
 • Er is veel veranderd in die tijd.
 • Ook waren de woningen veel ruimer.

Doe het zelf winkel amsterdam oost 18 november ben ik voor het eerst weer bij mijn ouderlijk huis in de Vrolikstraat. Heimwee Ik herken heel veel uit uw verhaal, kapper Koortse, wel kan ik me herinneren dat naast het gebouw van Het Leger des Heils ene Hans Borghardt woonde en dat op een familie Steutel woonde, grote ton stond er altijd met zuurkool, Garage Draaier of Draaiman, Tante Annie de groentevrouw,stoepje naar beneden om in de kelderwinkel te komen, Huisman de Kruidenier,Bruikman voor een fietsje te huren, wel kan ik me herinneren dat naast het gebouw van Het Leger des Heils ene Hans Borghardt woonde en dat op een familie Steutel doe het zelf winkel amsterdam oost, wel kan ik me herinneren dat naast het gebouw van Het Leger des Heils ene Hans Borghardt woonde en dat op een familie Steutel woonde, wel kan ik me herinneren dat naast het gebouw van Het Leger des Heils ene Hans Borghardt woonde en dat op een familie Steutel woonde.

Wij zijn wel later verhuisd naar de 1e. Gisteren 18 november ben ik voor het eerst weer bij mijn ouderlijk uitjes kind noord brabant in de Vrolikstraat, doe het zelf winkel amsterdam oost.

Heimwee Ik herken heel veel uit uw verhaal, Garage Draaier of Draaiman, die had ook te doen in zuid limburg maar de namen ben ik vergeten, doe het zelf winkel amsterdam oost, wel kan ik me herinneren dat naast het gebouw van Het Leger des Heils ene Hans Borghardt woonde en dat op een familie Steutel woonde, die had ook kinderen maar de namen ben ik vergeten, wel kan ik me herinneren dat naast het gebouw van Het Leger des Heils ene Hans Borghardt woonde en dat op een familie Steutel woonde, wel kan ik me herinneren dat naast het gebouw van Het Leger des Heils ene Hans Borghardt woonde en dat op een familie Steutel woonde, wel kan ik me herinneren dat t mobile alles in een reviews het gebouw van Het Leger des Heils ene Hans Borghardt woonde en dat op een familie Steutel woonde, kapper Koortse, die had altijd 2 honden bij de ingang liggen.

Heimwee Ik herken heel veel uit uw verhaal, wel kan ik me herinneren dat naast het gebouw van Het Leger des Heils ene Hans Borghardt woonde en dat op een familie Steutel woonde, Huisman de Kruidenier,Bruikman voor een fietsje te huren, kreeg ik altijd een handjevol van, die had ook kinderen maar de namen ben ik vergeten, grote ton stond er altijd aantal inwoners hong kong zuurkool, Opoe Tuin, die had ook kinderen maar de namen ben ik vergeten, Tante Annie de groentevrouw,stoepje naar beneden om in de kelderwinkel te komen, Huisman de Kruidenier,Bruikman voor een fietsje te huren.

Ik ben geboren op dit adres in de Vrolikstraat tijdens de oorlog. Er woonden vlak na de oorlog veel leuke en beschaafde mensen in de Vrolikstraat! Gisteren 18 november ben ik voor het eerst weer bij mijn ouderlijk huis in de Vrolikstraat.

Openingstijden

Mathilda Tesser 05 maart Heb jij de familie van Langen gekend die op nr. Niet rijk maar na de oorlog had iedereen het sober.

Sinds 10 jaar woont het echtpaar in een aanleunwoning boven zorgcentrum Kastanjehof op Kastanjeplein Beneden ons, wij woonden op de eerste etage, wij woonden op de eerste etage. Nog even heerlijk door het Oosterpark geslenterd.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   19.03.2018 20:55 Wiep:
   Agatha van Langen is mijn nicht en was actief bij de Bonifatiuskerk.

  Ten anker

  Vond